Hoornbeeck College

Nieuws

01 juni 2018 door Hoornbeeck College

Enquête: Hoornbeeck-student zeer tevreden

Studenten van het Hoornbeeck College hebben aangegeven zeer tevreden te zijn met het Hoornbeeck. Het Hoornbeeck College krijgt van haar studenten een 7.7, terwijl het landelijk gemiddelde op 6,7 ligt. De JOB-enquête werd landelijk afgenomen bij zo’n 200.000 studenten.

JOB, de landelijke organisatie Jongeren Beroepsonderwijs, nam de monitor voor de tiende keer af. Daaruit blijkt dat de studenten niet alleen positief gestemd zijn over het Hoornbeeck College in het algemeen, maar ook over de opleiding die gevolgd wordt. De opleiding scoort een 7,5 terwijl het landelijk gemiddelde van alle ROC’s is een 7,1 krijgt.

Sijmen Nentjes, directielid bij het Hoornbeeck College, reageert opgetogen: “De uitslag maakt ons opnieuw blij en dankbaar. Het is mooi om te zien dat onze studenten de school en de docenten zeer waarderen. Dit betekent echter niet dat we achterover kunnen leunen. De JOB-enquête biedt ook verschillende ontwikkelpunten. Deze punten gaan we de komende tijd kritisch bekijken.”

Over het Hoornbeeck College
Het Hoornbeeck College heeft locaties in Rotterdam, Gouda, Goes, Amersfoort, Apeldoorn en Kampen. Daarnaast zijn er nog dependances in Gorinchem en Hoevelaken. Landelijk studeren er ongeveer 6.500 studenten die christelijk onderwijs volgen in de richtingen Zorg & Welzijn, Techniek, Dienstverlening en Economie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher