Dov Bikas

Nieuws

29 mei 2018 door Stichting Aviv Nederland

Joods messiaanse evangelist spreekt in Sliedrecht

Zaterdag 2 juni organiseert Aviv ministry Nederland samen met stichting Israel en de Bijbel een themadag in de Rehobothkerk in Sliedrecht. Het thema van deze dag is: ‘Als dan de Zoon u vrijgemaakt heeft, zult u werkelijk vrij zijn’ (Johannes 8:36).

Op deze dag zal Dov Bikas, een Joods messiaans evangelist spreken over zijn bediening. We vertonen een korte film die dit jaar in Tel Aviv Israel gemaakt is en laat zien wat Aviv ministry doet. Daarnaast geven David van Wijck (werkzaam bij Israel en de Bijbel) en Piet van de Lugt (Bijbelleraar en verbonden aan Israel en de Bijbel)onderwijs uit de Bijbel. De dag is inclusief lunch en er zijn geen kosten aan deze dag verbonden.

De dag begint om 09:00 uur en eindigt om 15:00 uur. Het adres van de Evangelische Christengemeente Rehoboth is P.C. Hooftlaan 1, 3362 TV Sliedrecht. Klik hier voor meer informatie.

Reacties

Heel goed dat Messiaanse voorgangers hier het woord krijgen! Zij zijn de voorhoede van de grote groep Joden die vol vuur de liefde van Jezus verkondigen en laten zien. En heel fijn dat de stichting 'Israel en de BIjbel' de organisatie in handen heeft, want helaas is er bij de Messiaanse sprekers ook kaf onder het koren en als je de Messiaanse beweging kent, is de kans klein dat er een oneerlijk beeld wordt geschetst. Het levende Woord gaat uit van Jerusalem en brengt leven waar de vlam bijna is uitgedoofd!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher