Hoop in Mij - Reyer

Nieuws

29 mei 2018 door Reyer

Presentatie ‘Hoop in Mij’ album is opmaat naar nieuwe tour Reyer

Het is een bijzonder jaar voor Reyer. Wat begon met een succesvolle crowdfunding kreeg een vervolg met de opnames van het nieuwe Nederlandstalige album ‘Hoop In Mij’. Tijdens de afgelopen Pinksterconferentie van Opwekking is dit album verschenen en Reyer gaf ter gelegenheid een aanbiddingsconcert. Het is de opmaat naar meer: in juni trekt hij door het land voor de ‘Hoop In Mij’ tour in samenwerking met www.ZingenInDeKerk.nl.

Dat Reyers bekendheid in korte tijd gegroeid is, zal niet veel mensen zijn ontgaan. De muzikale duizendpoot uit Ede is inmiddels actief als aanbiddingsleider, producer, arrangeur en dj. Daarnaast is hij bandlid / artiest in zowel de BEAM Worship band als de Opwekking band. Tijdens de afgelopen Pinksterconferentie kon hij die rol combineren met een concert waarin hij zijn nieuwe album ‘Hoop In Mij’ presenteerde. “Ik ben ongelofelijk blij met de reacties die binnenstromen over het album,” aldus Reyer. “Persoonlijk of via online berichten heb ik zoveel mogen lezen over mensen die het album grijsdraaien en bemoedigd worden door de boodschap van dit album. Samen met de geslaagde release op Opwekking heeft mijn nieuwe album een droomstart gekregen wat mij betreft.”

Het repertoire van Reyer is zowel Engels- als Nederlandstalig, maar voor ‘Hoop in Mij’ koos hij bewust voor alleen Nederlandstalige aanbiddingsliederen. “Ik merkte dat er nog steeds grote behoefte is aan Nederlandstalige aanbidding,” aldus Reyer. “Deze liederen werden geschreven vanuit een kwetsbaarheid die denk ik veel mensen herkennen. We hebben vaak angst en worstelen met onze tekortkomingen naar God toe; zeker in aanbidding. Maar wie God voor ons is, is een zekerheid die ons vertrouwen en hoop mag geven. Het maakt ons echt vrij om Hem vol overgave te aanbidden. De liederen van ‘Hoop in Mij’, zoals ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ en ‘Waardig is Uw Naam’ werden voor mij zo’n houvast die ik graag doorgeef. Echte hoop.”

Na Opwekking komt nu de volgende stap: acht optredens in juni, verspreid door Nederland. Voor deze optredens werkt Reyer samen met ZingenInDeKerk.nl. Tijdens de tour wisselt Reyer optredens met volledige band af met akoestische concerten.

Reyer - ‘Hoop in Mij’ tour
Vrijdag 1 juni 2018 Zevenhoven
Zondag 3 juni 2018 Kapelle
Vrijdag 15 juni 2018 Eindhoven
Zaterdag 16 juni 2018 Emmeloord
Zaterdag 23 juni 2018 Goudriaan
Zondag 24 juni 2018 Bolsward
Vrijdag 29 juni 2018 Dordrecht
Zaterdag 30 juni 2018 Ede

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher