Donald Trump

Nieuws

25 mei 2018 door Kerknet

Protestantse kerkleiders nemen openlijk afstand van president Trump

Met De geloofsbelijdenis in tijden van crisis (A Confession of Faith in a Time of crisis) heeft een groep Amerikaanse episcopaalse, methodistische en andere protestantse kerkleiders zich openlijk gedistantieerd van het beleid van de Amerikaanse president Donald Trump, schrijft Kerknet.

De 23 kerkleiders zijn ervan overtuigd dat "de ziel van het land en de integriteit van het christelijke geloof" op het spel staan. De ondertekenaars wijzen christenen nog op hun plicht om zich tegen nationalisme, racisme en vooral ook elke vorm van vreemdelingenhaat te verzetten.

Reacties

N
Helemaal mee eens. Het is de semi christelijke vlag die een ondeugdelijke lading dekt.
REAGEER
S
"We kunnen al evenmin aanvaarden dat er op de uitkering voor de armen wordt besnoeid om belastingvermindering te geven aan de rijken."https://www.kerknet.be/kerknet-redactie/nieuws/protestantse-kerkleiders-distanti%C3%ABren-zich-van-president-trumpIk denk dat niet alleen Trump deze schoen kan aantrekken. Heeft iemand nog op één van de vier partijen in de huidige coalitie gestemd?
REAGEER
A
Overigens ben wel ik teleurgesteld in de huidige vier coalitie partijen. Met name in onze premier , die geen onwaarheden zegt, maar zijn eigen woorden : "verkeerd communiceert".
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher