Racen TUA

Nieuws

28 mei 2018 door Theologische Universiteit Apeldoorn

Theologen op de racefiets: van Zierikzee via Noordeloos naar Teuge

Op vrijdag 6 juli is CGK Zierikzee het startpunt van een wielrentocht. Studenten en medewerkers van de Theologische Universiteit Apeldoorn (TUA) racen die dag van Zierikzee, via Noordeloos, naar Apeldoorn/Teuge: de drie eerste gemeentes van de CGK.

Deze sponsorfietstocht van 200 kilometer wordt daarom de OERTOER genoemd en vindt plaats ter gelegenheid van de twee jubilea ‘125 jaar CGK’ (2017) en ‘125 jaar TUA’ (2019). Met de actie steunt de TUA het theologisch onderwijs in Frankrijk, waar geen subsidie bestaat voor de opleiding van gereformeerde predikanten. Een belangrijk doel, het gaat om de verbreiding van Gods Woord!

Ook u kunt deze actie steunen. Allereerst kunt u een bijdrage overmaken naar NL33 INGB 000 5281 561 t.n.v. TUA Uitgaven onder vermelding van ‘OERTOER’ (of regel uw gift via de webshop op www.tua.nl). Daarnaast is het natuurlijk mooi als u onze racers komt aanmoedigen. Dat kan op vrijdag 6 juli om 07.00 uur ’s morgens in Zierikzee bij de start van hun tocht, tussen de middag rond 12.00 uur bij de CGK in Noordeloos en tegen 18.00 uur bij de TUA (als alles volgens plan verloopt, houd u onze website en Facebook/Twitter in de gaten).

Gedurende de dag wordt ook verslag gedaan op Facebook en Twitter (@TUApeldoorn). Zo kunt u de racers ook vanuit huis volgen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher