Nieuws

23 mei 2018 door Jeffrey Schipper

Haags gemeenteraadslid: "Moge Allah de zionisten vernietigen"; CIDI en CIJO doen aangifte

Het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI) en CIDI’s jongerenorganisatie CIJO hebben dinsdag aangifte gedaan tegen Arnoud van Doorn, raadslid voor de Partij van de Eenheid (PvdE) in de Haagse gemeenteraad. Van Doorn schreef op 14 mei op Twitter “Moge Allah de zionisten vernietigen”, in combinatie met twee gewelddadige emoticons, schrijft het CIDI.

Volgens de twee organisaties roept het raadslid met deze tweet op tot haat en geweld. Omdat het niet de eerste keer is dat Arnoud van Doorn en de Partij van de ‘Eenheid’ haat en verdeeldheid zaaien in de hofstad, besloten CIDI en CIJO aangifte te doen.

De islamitische lokale partij kwam de afgelopen jaren meerdere keren in opspraak vanwege antisemitische en haatdragende uitspraken. Zo schreef Van Doorn in 2014, als reactie op het nieuws dat een Joodse zakenman 120 meisjes vrijkocht uit handen van Islamitische Staat, “Om met winst weer door te verkopen?” Meer recent grapte hij, nota bene op Jom HaSjoa, over zijn Joodse vriend die een Land Rover had gekocht. Erg grappig, volgens Van Doorn, die daarmee impliceerde dat alle Joden landrovers zijn.

Lees hier meer op de website van het CIDI.

Reacties

Het is goed om er bovenop te zitten!
REAGEER
B
Hi Manuela, kun je me 1 kerk noemen, die op de eigen website de islam ontmaskerd als totalitair duivels systeem ?

Niet 1 kerk "zit er boven op", als Tora-Yeshua gemeente doen we dat echter al sinds 2004, de islam ontmaskeren met liefde voor moslims als mens, om hen uit de duisternis te helpen komen en ons land voor die ellende zo ver mogelijk te bewaren.

Met ruim 1 miljoen moslims, 500 moskeeën en ca 1000 islamstichtingen is het al te laat, dankzij de politiek correcte kerken en synagoges en politici.

Shabbath shalom

Ben Kok (j-chr. p)

REAGEER
Gelukkig dat het CIDI en CIJO het direct oppakken en ook wereldkundig maken. En ik ben het met je eens, Ben, dat het droevig is dat kerken de islam niet ontmaskeren, door een dam op te werpen tegen de 'islamliefde' in de media, zoals de Belijdende Kerk in Duitsland het gedachtengoed van Hitler bestreed in de jaren voor de Tweede Wereldoorlog. Goed dat jullie dat wel doen!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher