billy graham

Nieuws

23 mei 2018 door Rik Bokelman

Billy Graham in testament: bescherm Jezus als de Enige Weg tot redding

Deze week is het testament van de wereldberoemde evangelist Billy Graham openbaar gemaakt. De evangelist bereikte miljoenen mensen met het Evangelie en overleed in februari 2018. Opvallend is dat in het testament Billy Graham zijn kinderen en kleinkinderen aanspoort voor het Evangelie te leven. En hij vraagt hen met klem Jezus als de enige Weg te verdedigen.

Bekijk het testament hier.

"Ik vraag mijn kinderen en kleinkinderen om de gezegende doctrine van volledige verzoening voor de zonde door het bloed van de Heer Jezus Christus, eenmaal aangeboden, te handhaven en te verdedigen tegen alle gevaren, tegen welke prijs dan ook. Alleen daardoor worden we gered. Ik dring er bij u allen op aan: wandel met de Heer in een leven van scheiding van de wereld en houd de eeuwige waarden in het oog." 

In het testament bedankt Billy Graham ook zijn vrouw en benadrukt hij dat hij nooit te veel afhankelijk wilde zijn van geld en goed. "Ik heb mijn best gedaan voor de Heer en heb er vertrouwen in dat jullie allemaal goed zullen omgaan met dat wat ik jullie nalaat." 

Reacties

Hij blijft een man naar mijn hart!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher