de wittenberg

Nieuws

16 mei 2018 door De Wittenberg

Trainingsavond: Hoe houd je jongeren bij de kerk?!

Op donderdag 31 mei organiseert de Jongerenwerkersopleiding van de Wittenberg een trainingsavond rond het thema ‘hoe houd je jongeren bij de kerk?’.

Na grote events zoals de EO Jongerendag, Opwekking en Soul Survivor – events waar al met al duizenden christelijke jongeren op af komen – zijn er tegelijk veel kerken die grote moeite hebben om hun jongeren betrokken te houden. Ook veel jongerenwerkers worstelen met deze vraag. Hoe kun je jongeren aanspreken, hoe kun je hen ‘bij de kerk houden’, wat kun je daar aan doen, op welke manier. Hoe kun je jongeren enthousiast maken en ook enthousiast houden?

Tijdens deze avond zullen sprekers en trainers van de Jongerenwerkersopleiding van de Wittenberg hun kennis delen en op zoek gaan naar antwoorden op boven gestelde vragen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor interactie en om het gesprek aan te gaan. Centraal staat de vraag wat bezoekers van de avond mee kunnen nemen naar hun eigen praktijksituatie, kerk of gemeente.

De avond (op de Wittenberg, Krakelingweg 10 in Zeist) is gratis toegankelijk en begint om 19.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.dewittenberg.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher