Nieuws

15 mei 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. K. D. Smit aan de slag als dovenpredikant

Ds. K. D. Smit wordt dovenpredikant binnen het Interkerkelijk Dovenpastoraat. De gereformeerd-vrijgemaakte predikant uit Dokkum heeft het beroep aanvaard. Hij is de eerste GKv-predikant die binnen het IDP aan de slag gaat.

Het IDP is een samenwerkingsverband van de Protestantse Kerk, de Christelijke Gereformeerde Kerken, de Nederlands Gereformeerde Kerken en de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Het IDP helpt deze kerken zo goed mogelijk invulling te geven aan het pastoraat onder dove mensen. Het IDP is daarom een hulpdienst van deze kerken.

Reacties

Dit is goed nieuws! Ik wens ds. Smit van harte Gods zegen en wijsheid toe voor deze mooie taak. Mijn oom en twee tantes waren ook geheel doof. Maar juist in de spaarzaamheid van hun woorden bleek hun doorleefde geloof. Mijn ene tante was ook nog totaal blind. Maar toen haar man haar 'verteld' had waarover we spraken met elkaar (hij gaf elke zin door - in dit geval ging het over afwijzing door wie je lief zijn), wees ze met haar vinger omhoog en zei ze: "Ik geloof in Jezus. Dat is genoeg" en knikte daarbij nog eens overtuigend. Zo ontroerend!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher