Joël Voordewind

Nieuws

15 mei 2018 door Pauw

Terugkijken: Joël Voordewind in Pauw over 70 jaar Israël

Maandag vierde Israël haar 70-jarig bestaan. En dat op een dag waarbij tientallen doden vielen door gewelddadige protesten bij de Gazastrook. En ook in Jeruzalem, waar de Amerikaanse ambassade officieel is geopend. Het geweld neemt alleen maar toe, vrede lijkt verder weg dan ooit. Bekijk een debat met ChristenUnie-Kamerlid Joël Voordewind en oprichter van Een Ander Joods Geluid, Harry de Winter.

Reacties

Hulde aan Joel Voordewind van de Christen Unie! Vijfentwintig jaar geleden wilde 'Hilversum' niets weten van concentratiekampen in de Sovjet-Unie en werd het communisme geprezen als een aanwinst voor de maatschappij en nog steeds roemt 'Hilversum' degenen die het volk verdrukken en zelf als koningen op de troon zitten. Alleen zijn het nu de moslims. De strijd gaat ten diepste tegen de God van Israel!Daarom worden feiten verdraaid en mensen als Trump als 'gestoorde dictators' neergezet. Die hautaine en domme houding moet ook nu bestreden worden!
J
Nou Manuela, als je niet ziet dat Trump een gestoorde barbaar is en zeker geen geschenk van God, dan ben je aardig de weg kwijt.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher