Gerald Troost

God

15 mei 2018 door Rik Bokelman

Gerald Troost moedigt je aan niet te klein van jezelf te denken

Denk niet te klein over jezelf. Dat is de boodschap van Gerald Troost op Facebook. Hij deelt een inspirerend verhaal. Het inspireerde ons en we hopen dat jij er ook door geïnspireerd wordt. 

"Met mooi weer maak ik regelmatig een rondje op de fiets. Gisteren zag ik een ‘oude’ bekende in de tuin zitten. Ik wist dat hij door een moeilijke tijd was gegaan en ik twijfelde enorm of ik hem wel/niet zou moeten aanspreken."

"De volgende gedachten gingen door mijn hoofd: ‘Zit hij wel op mijn aanspraak te wachten?’, ‘Waarschijnlijk heeft hij wel wat anders aan zijn hoofd’ en ‘is het niet het meest gemakkelijk om gewoon maar door te fietsen’?!"

"Uiteindelijk deze gedachtespinsels toch maar aan de kant gezet. Wat volgde was een ontzettend leuke ontmoeting die volgens mij wederzijds volop inspirerend was.
Moraal van het verhaal?"

"Zet je negatieve gedachten eens wat vaker opzij! De meest onverwacht mooie ontmoetingen zullen op je pad komen.  Denk niet te klein over jezelf. Verbind je met mensen, verwacht het beste en volg je hart!"

Ga naar de website van Gerald Troost.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher