Nieuws

11 mei 2018 door New Faith Network

New Faith Network brengt 10e filmprimeur naar Nederland

Tussen Pasen en Hemelvaart zitten 40 dagen. In die tijd heeft New Faith Network 10 filmprimeurs naar Nederland gebracht. De dag voor Hemelvaart maken ‘The Prophet’s Son’ en ‘Daisy’ de lijst compleet. Dat is dus elke 4 dagen een primeur en dat zijn 10 Christelijke films die nog niet eerder in Nederland en met Nederlandse ondertiteling beschikbaar waren. New Faith Network is hét online platform voor de beste Christelijke films en series.

New Faith Network
New Faith Network is een veilige online omgeving waar het hele gezin Christelijke films en series kan kijken. 24 uur per dag en via alle online kanalen. Het team van New Faith Network werkt elke dag aan het uitbreiden van de collectie. Honderden uren video en allerlei primeurs zijn het resultaat.

Iemke Roos, partner bij New Faith Network: “We zijn er hartstikke trots op dat we de Christelijke gemeenschap in Nederland mogen bedienen met een grote collectie films en series. We hopen het leven ermee te verrijken en horen heel graag van onze kijkers of dat ook lukt.”

Tien Christelijke filmprimeurs voor Nederland
Bekijk van elke film de trailer op New Faith Network. Wil je lid worden van NFN+? Dat kan nu tijdelijk al van € 9,95 voor € 5,95 per maand. Je kijkt alle Christelijke films en series dan onbeperkt.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher