GlobalRize

Nieuws

08 mei 2018 door GlobalRize

GlobalRize lanceert cursusplatform Learnnn

De internetzendingsorganisatie GlobalRize lanceert het cursusplatform Learnnn.com. Op dit nieuwe platform kunnen lokale kerken op eenvoudige wijze een eigen christelijke cursus aanbieden en begeleiden. De knowhow van GlobalRize wordt gratis ter beschikking gesteld.

Sinds ruim een jaar biedt GlobalRize bijbelcursussen aan via het internet. Ruim 25.000 mensen van over de hele wereld hebben zich hiervoor ingeschreven. GlobalRize gaat de succesvolle software die dit mogelijk maakt gratis beschikbaar stellen, zodat kerkgemeenschappen en christelijke organisaties zelf ook cursussen kunnen aanbieden.

Tijdens de jaarlijkse GlobalRize-dag die afgelopen zaterdag gehouden werd lanceerde GlobalRize het cursusplatform Learnnn.com officieel. Op Learnnn kan iedereen christelijke cursussen plaatsen. Dit kunnen zowel cursussen met meerkeuzevragen zijn die automatisch nagekeken worden, als cursussen waarbij de studenten een mentor krijgen die hen begeleidt. Zowel video- als tekstcursussen zijn mogelijk. Door de gebruiksvriendelijke opzet kan iedereen op Learnnn met enkele klikken zijn eigen internetschool opzetten, cursussen aanmaken en studenten beginnen uit te nodigen.

Voor plaatselijke kerken is het een interessante mogelijkheid om de bestaande bijbelcursus van GlobalRize te klonen. Onder de eigen naam is de cursus aan te bieden. De studenten zijn op het platform door eigen mensen te begeleiden.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher