Nieuws

08 mei 2018 door SDOK

Christen uit Noord-Korea bezoekt Nederland en deelt haar verhaal

Zuster ‘Goo’ groeide op in het stalinistische Noord-Korea. Haar broer werd vermoord en Goo en haar ouders werden gedeporteerd vanwege hun christen-zijn. Ze vertelt haar verhaal tijdens een bijeenkomst die wordt georganiseerd door SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk). De bijeenkomst vindt plaats op D.V. 14 juni om 20.00 uur in Veenendaal.

Ontmoet zuster Goo en hoor hoe het is om als christen te leven in het meest gesloten land ter wereld. Eric Foley, directeur van de Zuid-Koreaanse zusterorganisatie van SDOK, zal ook spreken op de bijeenkomst. Foley werkt dagelijks met Noord-Koreaanse christenen. Hij vertelt hoe ondanks de geslotenheid, dit land toch bereikt kan worden met het Evangelie.

SDOK-directeur Andre van Grol kijkt uit naar een bijzondere avond. “Het is zeldzaam dat een christen Noord-Korea ontvlucht en uit eerste hand kan vertellen hoe de situatie voor vervolgde broeders en zusters is in dit land. We willen laten zien dat Gods werk doorgaat en zelfs groeit, ondanks zware vervolging.”

U bent van harte uitgenodigd voor deze avond!
Datum: donderdag 14 juni 2018
Tijd: 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur)
Locatie: Veenendaal, exacte locatie volgt na aanmelding via e-mail.
Toegang: gratis, aanmelden wel verplicht

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher