einde van de wereld

Nieuws

08 mei 2018 door Redactie

Zo bereidt het dorp van tv-evangelist Jim Bakker zich voor op het einde van de wereld

Het einde van de wereld kun je overleven door huizen en waterflesjes te kopen van televisie-evangelist Jim Bakker. Het dorp waar hij woont in de Amerikaanse staat Missouri is helemaal geschikt voor het einde van de wereld. Nu verkoopt hij overlevingsuitrusting. Dat zei hij in zijn televisieprogramma ‘The Jim Bakker Show’.

Volgens Bakker hebben verschillende profeten voorspeld dat bij een grote ramp mensen in grote steden het niet zo snel overleven. Daarom is Bakker al vijftien jaar aan het bouwen in Missouri. Naast huizen, bouwt hij ook een amfitheater en een kapel voor bruiloften.

De overlevingsuitrusting bestaat onder andere uit waterflesjes die$150 kosten. Volgens Bakker bestaan de flesjes uit radiologische filters.

Blogger Hermant Mehta schrijft op zijn blog: “Bakker probeert gewoon zijn ontroerend goed te verkopen en gebruikt daarvoor fictieve tactieken.”

Reacties

Ben je tegenwoordig ook al een profeet, als je 'voorspelt' dat: "mensen in een grote stad een grote ramp niet zo snel overleven"? Dat is toch gewoon een open deur?

Ik zou het belangwekkender vinden als iemand daadwerkelijk het einde van de wereld voorspelt.

Misschien heeft Bakker gewoon geld nodig voor z'n project dat al 15 jaar loopt?

Die opmerking van die Hermant slaat dan ook nergens op, want ik lees nergens dat Bakker van zijn onroerende goed af wil. In tegendeel.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher