Helena Maria

Nieuws

03 mei 2018 door Management Helena Maria Muziek

Helena Maria debuteert met album ‘All by grace’

Helena Maria debuteert op 1 mei met haar album ‘All by grace’ en laat haar hart spreken in tien zelfgeschreven en -gecomponeerde Engelstalige songs. Helena Maria schreef haar liedjes voor iedereen die behoefte heeft aan troost en rust en heeft een simpele missie: ze wil met haar stem harten raken.

In elk lied vertelt Helena Maria een verhaal, een verhaal over licht en donker, over pijn en genezing: over het vinden van Jezus in de storm. Het is daarmee een kwetsbare plaat geworden die laat zien welke moeizame reis Helena Maria zelf in haar geloofsleven aflegde voordat ze op het punt kwam waar ze nu staat. Met haar verhaal wil ze dan ook hoop bieden en een statement maken over de onvoorwaardelijke liefde van God die haar leven veranderde.

Naast dat Helena Maria haar hart deelt door haar eigen verhaal te vertellen, heeft ze ook haar muzikale hart laten spreken. De nummers variëren van kleine, zachte wiegenliedjes, tot grotere meer filmische arrangementen. Maar telkens is daar haar warme stem die soms krachtig en dynamisch en soms zacht en lieflijk uitdrukking geeft aan de woorden en de melodieën. Dit maakt deze debuutplaat tot een adembenemend en samenhangend geheel.

Meer informatie?
Helena Maria’s cd is sinds deze week uit en is verkrijgbaar via haar website. Nog meer horen van deze bijzondere zangeres? Helena Maria bereidt zich de komende maanden voor op een avondvullend concert dat na de zomer plaatsvindt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher