will smith

Dagelijks leven

01 mei 2018 door Redactie

Will Smith: "Er is geen reden om bang te zijn"

Will Smith is niet alleen een hele goede acteur, hij is ook een inspirerende man. Onlangs sprak hij over de kracht van angst en hoe we die angst moeten overwinnen om dat te ervaren wat God voor ons heeft weggelegd. “Het probleem met angst is dat het liegt,” zei Smith.

Hij nam ons mee naar de keer dat hij ging skydiven. Hij moest zijn eigen angsten overwinnen. De nacht voor de sprong maakte hij zich veel zorgen. Angst had hem in zijn macht tot het moment dat hij daadwerkelijk uit het vliegtuig sprong. “De man neemt je mee naar de rand. Je staat daar op je tenen en je kijkt naar beneden de DOOD in”, grapte hij.

Mooiste ervaring
“Dan val je het vliegtuig uit en in een seconde realiseer je je dat het de mooiste ervaring van je leven is. Je vliegt! Er is helemaal geen angst. Je realiseert je dat er op het punt van maximaal gevaar geen enkele angst is. Het is zalig!”

Waarom ben je bang?
De les die Smith leerde was als volgt: Waarom ben je de nacht ervoor zo bang? Waarom was je bang in de auto? Waarom kon je niet van je ontbijt genieten? "Er is geen reden om bang te zijn. Het maakt slechts je dag kapot. En het moment dat je werkelijk angstig zou moeten zijn, is de meest mooie ervaring van je leven.”

“God plaatst de mooiste dingen in het leven aan de andere kant van angst.” Bekijk zijn inspirerende speech hieronder.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher