moskee

Nieuws

30 april 2018 door ChristenUnie

Gert-Jan Segers: "Onze vrijheid is niet bestemd voor mensen met oliedollars"

De fracties van de ChristenUnie, D66 en de SP stellen gezamenlijk vragen over de buitenlandse financiering van moskeeorganisaties vanuit onvrije landen in Nederland.

Met name over de informatieverstrekking aan onderzoekers van RAND en betrokken gemeentes is veel onduidelijkheid ontstaan, zo blijkt uit recente reportages van NRC Handelsblad en Nieuwsuur. Die onduidelijkheid is onwenselijk en moet zo snel mogelijk opgehelderd worden, stellen de drie partijen.

ChristenUnie-fractievoorzitter Gert Jan Segers: “Onze vrijheid is niet bestemd voor mensen met oliedollars die onze vrijheid om zeep willen helpen. Daarom moet er nu eindelijk paal en perk worden gesteld aan buitenlandse financiering van een radicale versie van de islam hier in Nederland. Des te vreemder als de ministers Asscher en Koenders cruciale informatie zouden hebben achtergehouden voor gemeenten en voor onderzoekers. Daar willen we opheldering over.”

NRC en Nieuwsuur berichtten vorige week hierover op basis van drie geheime lijsten van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hierop staan namen van islamitische organisaties die de laatste jaren in de Golfstaten om financiering hebben gevraagd. Volgens NRC en Nieuwsuur heeft bijna 10 procent van alle Nederlandse moskeeën in Golfstaten om geld gevraagd of ontvangt het daadwerkelijk geld uit die landen.

Reacties

B
https://tora-yeshua.nl/2018/04/segerscu-maakt-zich-al-jaren-druk-over-de-islam/

Het toppunt van hypocrisie: liegen met de rest van het kabinet over 2 zaken, nl. doen alsof je zo je best hebt gedaan de islamisering tegen te gaan (niet dus, integendeel) en zeggen dat "memo's mbt. die 1,4 miljard verlaging van dividendbelasting "niet in de herinnering aanwezig waren"

De verontwaardiging op o.a. DDS is enorm en terecht.

Shalom toegewenst aan oprechte mensen,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
REAGEER
J
Misschien toch een reden om in den Helder eens samen met de PVV iets te proberen!

in ieder geval één duidelijk punt waarover men het eens is.

B
Hi Joop,

Dat ene punt zal de islam niet zijn en bovendien is de samenwerking al van de baan, opgedragen uit Den Haag, CU bestuur en ter plekke is de CU ook afgezegd door de andere beoogde coalitiepartners.

Onze huidige regering bestaat uit 4 leugenaars, inclusief Segers dus, als het gaat om de islamisering en die 1,4 miljard per jaar als kanootje aan de grote bedrijven, wat we dan met elkaar als belastingbetalers mogen ophoesten.

Sie haben es nicht gewusst , geen idee van de islamsubsidie uit het M.O.

Shalom

Ben

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher