Nieuws

30 april 2018 door WNL

SGP-Kamerlid: "Antisemitische moslims moeten worden uitgezet"

Als islamitische vreemdelingen zich niet conformeren aan de cultuur en normen en waarden van hun gastland, is er volgens Roelof Bisschop maar één oplossing: "Uitzetting via de kortste route die mogelijk is." Dit stelde hij zaterdag in het radioprogramma WNL Op Zaterdag.

De politicus reageerde op het voorval dat een Duitse jongeman met een keppeltje op straat werd aangevallen door een Syrische vluchteling. Wanneer een discussie in de Tweede Kamer over de bestrijding van antisemitisme gaat, dan reageert de Kamer vaak dat islamofobie en homohaat ook aangepakt moeten worden, zegt Bisschop. "Daarmee ontken je dat antisemitisme een eigen karakter heeft."

"Als je geen respect hebt voor de Nederlandse waarden, wat zoek je hier dan?," vraagt hij zich af.

Foto: SGP

Reacties

Nog even voor de duidelijkheid (jammer dat ik een reactie van mezelf niet kan bewerken): ik sta helemaal achter de eerste zin. Lang niet alle moslims zouden moeten worden uitgezet of de toegang tot ons land verboden, maar wel zij die zich niet conformeren aan onze normen en waarden, zich dus niet als Nederlander gedragen, de taal niet spreken en onze democratie niet respecteren.
Dat gaat een hele klus worden....
Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (4)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher