Matthijs Vlaardingerbroek

Nieuws

26 april 2018 door Creatief Kinderwerk

Mijlpaal voor Creatief Kinderwerk: het duizendste idee

Hoe maken we de Bijbel toegankelijk voor kinderen van vandaag de dag? Hoe nemen we hen mee op reis in het geloofsavontuur? Hoe zorgen we ervoor dat onze geloofsoverdracht aantrekkelijk en begrijpbaar is? Als antwoord op deze vragen biedt de site Creatief Kinderwerk nu meer dan duizend creatieve ideeën voor kinderwerkers en christelijke docenten.

Vijf jaar geleden begon Matthijs Vlaardingerbroek met het plaatsen van een aantal creatieve ideeën op zijn site www.creatiefkinderwerk.nl. Het begon klein met zo’n honderd ideeën voor de kindernevendienst, zondagsschool en christelijke basisscholen. Al snel bleek hier een grote vraag naar te zijn. Dit heeft er toe geleid dat de site nu is uitgegroeid naar de grootste online verzameling van meer dan duizend geloofsoverdracht ideeën voor kinderen.

Honderden kerken, scholen en individuele kinderwerkers maken hier wekelijks gebruik van. Om tegemoet te komen aan de kosten en de duizenden uren vrijwilligerswerk werkt Creatief Kinderwerk met twee verschillende lidmaatschappen.

Een persoonlijke lidmaatschap voor slechts 29 euro per jaar. Dit geeft een kinderwerker of leerkracht onbeperkt toegang tot alle ideeën.
Een groepslidmaatschap voor slechts 99 euro per jaar. Dit geeft alle kinderwerkers in een kerk of alle leerkrachten op een school onbeperkt toegang tot alle ideeën.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher