Nieuws

26 april 2018 door Hart van Homo's

Stichting Hart van Homo’s organiseert avond voor singles

Stichting Hart van Homo’s organiseert op zaterdag 12 mei in Driebergen een avond voor álle christenjongeren die single zijn, zowel homo- als heteroseksuelen. Onder het thema ‘One to be loved’ spreekt psychosociaal therapeut Wilbert Weerd over omgaan met intimiteit als je geen relatie hebt. 

Ieder mens is geschapen met een behoefte aan liefde. Ook singles ‘want to be loved’. Seksualiteit en intimiteit horen daarbij. Maar hoe ga je daarmee om als je geen relatie hebt? Welke plaats geef je dan aan gevoelens van verliefdheid en lust? Dat zijn vragen die elke christelijke single kunnen bezighouden, zeker als een relatie niet voor de hand ligt of gezocht wordt. Omdat het dan in principe niet uitmaakt of je homo- of heteroseksueel bent, zijn beide groepen op deze avond welkom.

Wilbert Weerd is psychosociaal therapeut en oprichter van de praktijk Dichterbij Herstel. Daarnaast is hij initiatiefnemen van de therapiegroepen ‘Vrij van porno’ en auteur van het gelijknamige boek. Op de HvH-ontmoetingsdag van oktober vorig jaar hield hij een workshop over ‘De homo en zijn seksualiteit’. De avond van 12 mei wordt georganiseerd op verzoek van en door jongeren die deze workshop bijwoonden.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher