Otto de Bruijne

Nieuws

25 april 2018 door Stichting Vaderhart.nl

Otto de Bruijne spreekt bij volgende Weet Wie Je Bent conferenties

Stichting Vaderhart.nl hoopt in juni opnieuw twee Weet Wie Je Bent conferenties te organiseren. Eén vrouwen- en één mannenconferentie.

Vaderhart.nl is een interkerkelijke organisatie die zich toelegt op het organiseren van WWJB Activiteiten. Ze wil mensen helpen in hun zoektocht naar en het ontdekken van hun identiteit, Weet Wie Je Bent! Het Vaderhart van God is de bron waar men herstel vindt in een gebroken identiteit.

Het scheppingswonder is tegenwoordig nou niet bepaald het minst besproken thema. Vaderhart.nl kiest echt voor een persoonlijk accent tijdens deze weekenden. Jan Kramer: "Waarom heeft Hij jou, juist jou geschapen? Deze vraag kan alleen beantwoord worden vanuit het hart van God, Zijn verlangen naar intimiteit met jou! Hij verlangt dat stukje van Zichzelf met jou te delen wat Hij met niemand anders kan delen. Zo uniek ben jij! Daarom verlangt God ook heel speciaal naar jou!"

Op beide conferenties zal Otto de Bruijne spreken. Otto (1949) werkte vroeger als godsdienstleraar. Eind jaren zeventig ging hij aan de slag bij TEAR. In 1984 verhuisde hij met zijn gezin naar Nairobi, Kenia, van waaruit hij voor de Afrikaanse Evangelische Alliantie werkte. Van 1994 tot 2003 maakte hij tv-programma’s voor de EO, zoals Otto in Afrika, Otto op zoek en Omega. De Bruijne is een veelgevraagd spreker. Ook schrijft en schildert hij.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher