wetsvoorstel

Nieuws

25 april 2018 door Redactie

Is Californië hard op weg om de Bijbel te verbieden?

De Amerikaanse staat Californië is druk in de weer met een pro-LGBTQ-wetsvoorstel. De Senaat stemt binnenkort over dit voorstel. Als zij akkoord gaat, kan dat gevolgen hebben voor de vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid van christenen. Dat meldt CBN News.

De zogenoemde Assembly Bill 2943 heeft als doel om restricties op te leggen als het gaat om homoseksualiteit en geslachtsidentiteit. Dat betekent dat het met dit voorstel illegaal zal zijn om boeken te verkopen die hulp aanbieden op dit gebied. Christelijke scholen die over dit onderwerp lesgeven, kunnen straks aangeklaagd worden.  

New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Randy Thomasson van SaveCalifornia.com zegt tegen CBN News dat het wetsvoorstel erg breed is en effect kan hebben op iedereen die iemand anders met homoseksuele verlangens probeert te helpen. 

Er hangt een bepaalde angst dat als dit wetsvoorstel officieel wordt vastgelegd dat de Bijbel straks ook niet meer verkocht mag worden. Mat Staver: “Stel je een kerk voor waar christelijke boeken, inclusief de Bijbel, niet meer verkocht mogen worden, omdat ze mensen helpen om homoseksuele verlangens te overwinnen. Dat is niet voor te stellen.”

Reacties

H
Omdat de publieke opinie tot voor kort homoseksualiteit niet accepteerde, werd de homoseksualiteit van Hitler en van de top van het nazi-regime door de Duitse propaganda verhuld en zelfs ontkend. Doordat de publieke opinie op dit punt aan het veranderen is, zal de antichrist, waar Hitler een voorloper van was, openlijk homoseksueel zijn. Omdat homoseksualiteit niet op Bijbelse gronden te verdedigen is, en de antichrist eraan komt, zal de Bijbel dan ook steeds vaker verboden gaan worden.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher