Chris Baggerman

Nieuws

24 april 2018 door RMU

RMU organiseert symposium vanwege afscheid Baggerman

Vakorganisatie RMU zal tijdens een symposium op 25 april 2018 afscheid nemen van coördinator arbeidsvoordenbeleid Chris Baggerman na een dienstverband van ruim 29 jaar.

Menno Tamminga (NRC, auteur ‘De vuist van de Vakbond’), Maurice Limmen (voorzitter CNV), Hein van Ameijden (CEO Damen) zijn de sprekers op dit symposium in Doorn. Zij gaan onder leiding van EO-presentator Tijs van den Brink in debat over ‘De toekomst van de vakbeweging’. Voorafgaand het symposium organiseert de RMU haar Algemene Ledenvergadering, waar het jaarverslag over 2017 wordt gepresenteerd.

Peter Schalk, Raad van Bestuur RMU: “Voor veel mensen is de RMU ondenkbaar zonder Chris Baggerman. In tientallen organisaties was Baggerman kind aan huis als belangenbehartiger. We zijn hem veel dank verschuldigd. Op het symposium ter gelegenheid van zijn afscheid blikken we terug op hetgeen hij voor de RMU en haar leden heeft betekend en spreken we ook over het belang van vakorganisaties in de toekomst.”

De Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU) is een christelijke vakorganisatie voor werknemers, werkgevers en zelfstandigen met ruim 17.000 leden. Jaarlijks behartigt de RMU bijna 6.000 zaken van leden en komt ze op voor maatschappelijke belangen.

Lees hier meer over zijn afscheidssymposium.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher