HHK Sirjansland

Nieuws

24 april 2018 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hersteld hervormd Sirjansland: K. den Boer

K. den Boer gaat voor het eerst aan de slag als gemeentepredikant. De kandidaat uit Grafhorst aanvaardt een beroep van de hersteld hervormde gemeente te Sirjansland (foto).

In de Zeeuwse plaats was de kerkenraad op zoek naar een opvolger voor de in 2015 naar Nieuwaal-Zuilichem vertrokken ds. P. Verhaar. Den Boer bedankte voor een beroep uit Hoevelaken-Nijkerkerveen. De kerkenraad zoekt een predikant vanwege het emeritaat van ds. J. Koppelaar in 2015.

Ds. W. Pieters kan in Arnemuiden aan de slag als gemeentepredikant. De Zeeuwen hebben een beroep uitgebracht op de predikant. De gemeente is sinds 2011 vacant. Ds. H. Juffer werd destijds 'eervol' uit het ambt van predikant in die plaats ontheven. Pieters staat momenteel op de kansel in Garderen.

De hersteld hervormde gemeente in Barneveld-Kootwijkerbroek-Voorthuizen heeft een beroep uitgebracht op ds. P. den Ouden. De gemeente is vacant omdat ds. L. M. Jongejan vorig jaar overstapte naar de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Den Ouden dient momenteel in Katwijk aan Zee en bedankte vorig jaar voor drie beroepen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher