ambulance

Nieuws

20 april 2018 door De Gelderlander

Leerling (16) Ichthus College Veenendaal verongelukt

Op het Ichthus College in Veenendaal heerst vrijdag verslagenheid nadat bekend is geworden dat de 16-jarige mavo-examenkandidaat Cris donderdagavond in Randwijk om het leven is gekomen, meldt De Gelderlander.

De jongen uit Veenendaal botste frontaal op een tegemoetkomende auto en kwam onderaan de dijk terecht. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Jaap van Dam, voorzitter van het college van bestuur van het Ichthus College, legt in de krant uit waarom de verslagenheid groot is. "Een zus van Cris is havo-examenkandiaat. Een andere zusje zit in de derde klas. (...) Het gezin woont in Veenendaal en gaat daar naar de kerk, dus er zijn heel veel dwarsverbanden."

Op de school is een lokaal ingericht waar leerlingen naar toe kunnen en hun gevoelens kunnen opschrijven.

Reacties

J
O wat erg!

Ik wens deze familie en alle leerlingen bijzonder veel kracht en sterkte toe. Wat een verdriet. Weer een kind weggerukt uit het leven.

Nog maar pas opgeschrikt door het verongelukken van Rhode Zondag.

En nu weer zo n jong leven.

Ontferm U Heere!REAGEER
L
Verschrikkelijk. Gezin, familie, vrienden, klasgenoten en andere nabestaanden/bekenden heel veel Sterkte, Saamhorigheid en Liefde toegewenst. God zij met u allen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher