Nieuws

19 april 2018 door SGP

SGP brengt voor het eerst in 100 jaar glossy uit

Op 19 april verschijnt de SGP-glossy ter gelegenheid van 100 jaar SGP met felicitaties uit onverwachte hoek en verrassende feiten over de honderdjarige partij.

Naast een dubbelinterview met Bas van der Vlies en Kees van der Staaij staat er in de uitgave een uitgebreid gesprek met Ankie Broekers-Knol, de voorzitter van de Eerste Kamer. Zij noemt de SGP weliswaar een kleine partij, maar wel een partij die door de manier van politiek bedrijven “gezag uitstraalt”.

Politici van links tot rechts feliciteren de partij met haar jubileum. Enkele voorbeelden: Lilian Marijnissen (SP) wenst de SGP “veel wijsheid voor de toekomst”. Minister-president Mark Rutte over de SGP: “Al honderd jaar de waan van de dag voorbij, dat is een felicitatie waard!” Zelfs Farid Azarkan (DENK) feliciteert de SGP met de woorden: “Op naar de volgende 100 jaar en veel succes!” Volgens Geert Wilders (PVV) hoort de SGP bij Nederland zoals dijken en windmolens. En Gert Jan Segers (ChristenUnie) merkt op dat constructieve politiek bij een open Bijbel de SGP kenmerkt.

Voor het uitgeven van de glossy hebben de redacties van De Banier (ledenmagazine van de SGP) Zicht (uitgave van het Wetenschappelijk Instituut voor de SGP) en In Contact (SGP-jongerenblad) de handen ineen geslagen.

Alle leden van de SGP krijgen een gratis exemplaar thuisbezorgd. Klik hier om de glossy te bestellen en lees hier meer over de jubileumactiviteiten van de SGP.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher