GlobalRize

Nieuws

18 april 2018 door GlobalRize

Groeiende zendingsorganisatie GlobalRize presenteert plannen

Op zaterdag 28 april presenteert zendingsorganisatie GlobalRize de plannen voor de komende tijd aan publiek. Iedereen met interesse in het werk van GlobalRize is welkom in het kerkgebouw van Luctor et Emergo te Oldebroek. Maak vanaf 10:30 uur kennis met de snelle groei en de impact van internetzending en kom meer te weten over de missie van GlobalRize om het Evangelie over de wereld te verspreiden. 

GlobalRize zet actief in op het vergroten van het bereik. De nieuwe app PrayAssist wordt op 28 april gelanceerd. Deze app wil gelovigen ondersteuning bieden bij gebed. Het cursusplatform Learnnn.com wordt opgericht om kennis gemakkelijker te kunnen delen. Sinds een jaar biedt GlobalRize bijbelcursussen aan via het internet. Ruim 25.000 mensen van over de hele wereld doen al mee. GlobalRize gaat de succesvolle software die dit mogelijk maakt gratis beschikbaar stellen zodat ook kerkelijke en andere christelijke organisaties cursussen kunnen aanbieden.

Deelname aan de GlobalRize-dag is niet alleen informatief, maar ook een beleving. Het ochtendprogramma bestaat uit presentaties en uit momenten van samenzang. Joyce van Boven (Wezep) en band zijn te horen. Kinderen van vier tot twaalf jaar worden volop vermaakt met een actief kindertheater ‘’Je ben een parel’’. Er is gedurende de ochtend kinderoppas voor de kinderen van nul tot drie jaar aanwezig.

Om 12:30 uur biedt GlobalRize een gezamenlijke lunch aan. In de middag zijn twee workshops zijn naar keuze te volgen. Daarbij biedt GlobalRize u aan een gratis bezoek te brengen aan het Boerderijmuseum ‘’De Bovenstreek’’. Hier worden de kinderen vermaakt met avontuurlijke activiteiten, en is er ruimte voor ontmoeting.

Deelname aan de GlobalRize-dag is gratis. Uw aanmelding is welkom. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher