Israël leger

Nieuws

18 april 2018 door Dirk van Genderen

Waarom Israël juist nu onze steun hard nodig heeft

De Palestijnse terreurorganisatie Hamas is momenteel bezig met een buitengewoon kwalijke terreuractie tegen Israël.

Het beeld dat de internationale media schetst, is als volgt: ‘Vreedzame Palestijnen demonstreren bij de grens tussen Israël en Gaza en Israëlische militairen hebben al 15 demonstranten gedood en honderden onschuldige Palestijnen verwond. Israël moet wel de schuldige zijn.’ Dit beeld is echter vals en leugenachtig. Daarom verdient Israël onze steun! En ik roep op tot gebed. Laten we de Heere bidden om vrede, dat de protesten zullen stoppen.

Hamas heeft aangekondigd nog tot 15 mei aanstaande door te gaan met massale protestacties langs de grens tussen Gaza en Israël. Op 15 mei 2018 is het 70 jaar geleden dat de huidige staat Israël weer bestaat. Ook is 15 mei de start van de ramadan, de vastenmaand van de moslims.

De waarheid
Vooraf wil ik duidelijk stellen dat het mij om de waarheid gaat. Sommigen menen dat ik alles wat Israël doet, steun, maar dat is niet waar. Als Israël fouten maakt, is dat fout. Punt.
De tactieken van de Palestijnen om Israël aan te vallen, moeten worden ontmaskerd. Daarbij baseer ik me op tal van informatiebronnen, zowel van Israëlische als van Palestijnse bronnen. Omdat ik die bronnen vertrouw.

De Palestijnen duwden een 7-jarig Palestijns meisje naar de grens om de Israëlische militairen uit te dagen.

Tienduizenden Palestijnse demonstranten trokken onlangs vanuit heel Gaza naar de grens met Israël. Israël had extra bewaking naar de grens gestuurd, om te voorkomen dat demonstranten/terroristen de grens zouden oversteken en Israël binnen zouden dringen, met alle dreiging die daarvan zou uitgaan.
De kwade bedoelingen van Hamas worden ondertussen steeds duidelijker. Een voorbeeld: De Jerusalem Post meldde dat de Palestijnen een 7-jarig Palestijns meisje naar de grens toe duwden om de Israëlische militairen uit te dagen. De Israëlische militairen hebben dat meisje in veiligheid gebracht. Israël wordt eerst uitgedaagd tot het uiterste, om vervolgens Israël te kunnen beschuldigen.

Israël is met overtuigende bewijzen gekomen dat bijna alle gedode demonstranten tot gewapende militaire terreurorganisaties behoorden. Het waren terroristen, die de ‘gewone’ demonstranten misbruikten als menselijk schild. Ze waren bewapend, bedreigden de Israëlische grensbewakers, gooiden stenen, molotov cocktails en beschoten hen.
De organisatie Honest Reporting bevestigt de bevindingen van Israël, in een artikel van de Israëlische blogger Abu Ali. Hij baseert zich uitsluitend op Palestijnse bronnen, die voor iedereen beschikbaar zijn. Zijn bevindingen worden bevestigd door reserve-kolonel Grisha Yakubovich, die voorheen een hoge functie binnen het Israëlische leger had. Hij spreekt Arabisch en is een kenner als het gaat over Palestijnse kwesties.

Abu Ali, die een uitgebreide zoektocht deed op Palestijnse websites, kwam veel te weten over de voorbereidingen van de protestacties en over de gevolgen ervan. Tal van Palestijnse organisatie, zowel militaire als burgerlijke, riepen op tot deelname aan de ‘Mars van Terugkeer’, om hun recht op te eisen op het land dat Israël van hen zou hebben gestolen. En wel heel Israël, van de Middellandse Zee tot aan de Jordaan. Vijftien miljoen dollar investeerde Hamas in het organiseren van de mars en in gratis vervoer van de demonstranten naar de grens.

Israël is met overtuigende bewijzen gekomen dat bijna alle gedode demonstranten tot gewapende militaire terreurorganisaties behoorden.

Tijdens de voorbereidingen werd een infrastructuur klaargemaakt om de demonstranten te ontvangen, er werden tenten opgezet en alles werd in gereedheid gebracht om de demonstranten daadwerkelijk bij de grens te laten komen.
Volgens de Palestijnse minister van Gezondheid zouden er 17 doden zijn gevallen en 800 gewonden. Terwijl de internationale media claimen dat Israel buitensporig veel geweld tegen onschuldige Palestijnse burgers heeft gebruikt, laten de Palestijnse informatiebronnen op internet toch wel een heel ander beeld zien. De documenten spreken over in totaal 19 doden. Dat klopt, omdat er na vorige week vrijdag nog twee Palestijnen werden gedood.

Leugens ontmaskerd
Abu Ali vond de volgende gegevens, van de Palestijnen zelf! Onder de 19 doden is/zijn er:
– 7 lid van de Hamas brigade Izz al-Din al-Qassam;
– 2 lid van Katayef al-Maquwama al-Wataniya al-Filastina, de militaire tak van het Democratisch Front voor de bevrijding van Palestina;
– 1 lid van de militaire tak van de Islamitische Jihad, Saraya al-Quds;
– 1 lid van de al-Aqsa Martelaren Brigade, de militaire tak van Fatah’s Shahid Nakhl al-Amudi fractie;
– 1 lid van de gewapende veiligheidstak van Hamas;
– 1 lid van de militaire activisten van de Fatah-beweging;
– 1 lid van de Iraans georiënteerde Shada al-Aqsa, de Shahid eenheid van Nabil Mas’ud;
– 1 lid van de aan Hamas verbonden Izz al-Din al-Qassam Brigade;
– 1 Fatah-activist, van wie geen bewijs is gevonden dat hij een militaire activist is;
– drie doden van wie geen verband met een militaire organisatie kon worden achterhaald.

Van de 19 doden waren er dus 15 betrokken bij militaire activiteiten. Bij de andere vier doden kan dat (vooralsnog) niet bewezen worden, maar dat is ook niet uitgesloten.

Deze feiten zijn gewoon te vinden in de Palestijnse media, ook met de foto’s van de slachtoffers. Minstens 80 procent van de doden kan als terrorist/militair worden omschreven. Bedenk hierbij dat Gaza maximaal 70.000 militaire strijders telt, op een bevolking van 2 miljoen. Dat is minder dan 3,5 procent.

Vergelijk hiermee eens dat minstens 80 procent van de gedode demonstranten militaire activist was. Dat is 22 keer het percentage voor de totale bevolking.
Daar komt nog bij dat de doden tijdens de demonstraties in burgerkleding waren, zodat ze voor Israël niet herkenbaar waren als terrorist door hun militaire uitrusting. Deze feiten tonen duidelijk aan dat zich onder de demonstranten heel veel militaire activisten moeten hebben bevonden.

Er zijn altijd wel Palestijnen te vinden die bereid zijn zich te laten doden of verwonden, omdat ze weten dat zij of hun nabestaanden dan hun leven lang financieel zullen worden ondersteund door de Palestijnse Autoriteit.

De Palestijnen zetten ook de media in om Israël zwart te maken. Palestijnse demonstranten krijgen instructies hoe ze moeten acteren om de indruk te wekken dat ze zijn aangevallen door Israël. Vervolgens worden ze gefilmd en gefotografeerd. Deze foto’s en films worden vervolgens op internet gezet om Israël in diskrediet te brengen. Gelukkig zijn er altijd wel weer onderzoekers die weten te achterhalen wat waarheid en leugen is. Helaas is het kwaad dan al geschied en is de wereld voorgelogen.

Gebed
Ook de komende tijd staan er nieuwe grootschalige protestacties gepland bij de grens. Er zullen duizenden autobanden in brand worden gestoken om Israël het zicht te benemen op wat er bij de grens gebeurt. Ook gebruiken de Palestijnen spiegels en lasers om de Israëliërs te verblinden.

Palestijnse burgers worden gedwongen zich te verkleden als terrorist, waardoor ze hun leven riskeren. En wanneer ze dan, als vermeende terroristen die Israël proberen binnen te komen, door Israël worden gedood, wordt Israël er ogenblikkelijk van beschuldigd onschuldige Palestijnen te hebben gedood.
Er zijn altijd wel Palestijnen te vinden die bereid zijn zich te laten doden of verwonden, omdat ze weten dat zij of hun nabestaanden dan hun leven lang financieel zullen worden ondersteund door de Palestijnse Autoriteit.

Ik roep u dringend op te bidden om een Goddelijk ingrijpen, misschien wel door een grote angst onder de demonstranten te sturen. Bid voor de Israëlische grensbewakers en militairen, voor de leiders van het land, dat ze met wijsheid zullen handelen. Bid ook dat de ogen van de wereld opengaan voor de ware bedoelingen van Hamas.
En naar aanleiding van één van de reacties: Laten we bidden voor Joden en Palestijnen/Arabieren, dat ze de Heere Jezus zullen leren kennen, wat zal leiden tot verzoening.

Bezoek hier de website van Dirk van Genderen.

Reacties

Maar, beste Dirk, hoe moet ik daar nog de tijd voor vinden?

Ik bid al, dat het Koninkrijk van God zich met grote kracht aan de mensheid zal openbaren; dat elke geestelijke vijand onder de voeten van Christus zal worden gelegd en dat de liefde van God nu eindelijk het laatste woord zal hebben.

www.deus-loquitur.nl
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher