Iran Israël

Nieuws

16 april 2018 door Israël Today

Iran dreigt om Israëlische steden 'met de grond gelijk maken'

Iran wil dat Israël en zijn westerse bondgenoten begrijpen dat als ze zich in Syrië blijven mengen, het de Joodse Staat is die de zwaarste prijs zal betalen, laat Israël Today weten.

Ali Shirazi, de verbindingsman tussen Opperste Leider Ayatollah Khamenei en de Quds-brigades van de Iraanse strijdkrachten, benadrukte dat "Iran het vermogen heeft om Israël te vernietigen en dat Tel Aviv en Haifa met de grond gelijk gemaakt zullen worden." De dreiging komt slechts enkele dagen nadat Israël een door Iran gecontroleerde luchtmachtbasis in Centraal Syrië had gebombardeerd.

Naar verluidt was de T-4 vliegbasis een hoofdkwartier voor Iraanse drones die ter ondersteuning van het Syrische regime werden gebruikt. Israël beschouwde dat en alle andere Iraanse strijdkrachten in Syrië als een onaanvaardbare bedreiging voor de veiligheid van de Joodse Staat. "Israël zal niet toestaan dat Iran zich verschanst in Syrië. Wat het ons ook kost," aldus de Israëlische minister van Defensie Avigdor Lieberman.

Shirazi: "Als Israël nog een paar dagen wil overleven, moet het een einde maken aan dit kinderachtige spel."

Lees ook: Hoogste leider Iran roept moslimlanden op om Israël te verslaan.

Reacties

T
Als God het in de toekomst weer openlijk voor Israël zal gaan opnemen; betalen de vijanden van Israël de veruit hoogste prijs hiervoor. Eigenlijk kan je denken:' arme misleide volken, wat staat jullie te wachten'.
Ik hoop dat God Zich over deze volken ontfermt, net zoals Hij Zich over ons heeft ontfermd.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher