snoop dogg

Dagelijks leven

13 april 2018 door Redactie

Voorganger Creflo Dollar verdedigt 'dominee' Snoop Dogg

Het nieuwe gospelalbum ‘Bible of Love’ van rapper Snoop Dogg blijft voor veel commotie zorgen. In 32 nummers vertelt hij over de liefdesbijbel van Jezus. Toch zijn niet alle christenen blij met deze verandering. De Amerikaanse voorganger Creflo Dollar wilde daar graag iets over kwijt.

“Ik ga iets publiekelijk zeggen. Ik weet niet of het heel correct is dat ik dit zeg, maar ik wil publiekelijk iets zeggen. Recent heeft een man in Californië, hij is rapper, hij is zelfs een legende. Ik denk dat ze hem Snoop Dogg noemen. Hij heeft een gospelalbum uitgebracht om mensen over God te vertellen, omdat zijn oma dat bij hem deed. Hij had het op zijn hart. Is het dan niet verdrietig dat hij wordt afgewezen met woorden als 'hoe kun je iemand supporten die dit heeft gedaan en dat heeft gezegd'. Wat is er mis met ons?” 

De reactie van Dollar komt overeen met wat Snoop zelf ook als reactie gaf. In een recent interview zei hij dat de kerk juist een plek moet zien die zondaars welkom heet in plaats van anderen oordeelt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher