Nieuws

12 april 2018 door Redactie

Zendeling zegt dat God haar ontvoering heeft gebruikt om terroristen Jezus te laten zien

Het is vijftien jaar na haar ontvoering in de Filipijnse jungle door terroristen. De christelijke zendeling Gracia Burnham zegt nu dat haar gevangenschap haar liet zien hoe klein haar geloof was. Ze zag het grotere plan van God niet in. 

Burnham: “Het moeilijkste was om mezelf te zien voor wie ik werkelijk was. Toen alles wegviel, kwam mijn ware aard aan de oppervlakte. Ik wilde niet geloven dat die persoon bestond. Ik zag een Gracia vol haat. Ik zag een Gracia zonder geloof. Het was shockend.”

In het voorjaar van 2001 werd Burnham samen met haar wijlen man, Martin, ontvoerd toen ze dienden voor New Tribes Mission (nu Ethnos360). Het stel was onderdeel van een groep van twintig gijzelaars die ontvoerd waren door de terroristische groep uit Dos Palmas Resort. Na 376 dagen gevangenschap is Burnham bevrijd in juni 2002. Haar man kwam bij die reddingsoperatie om het leven.

Burnham zegt nu dat zij en haar man geen idee hadden dat ze zaadjes aan het planten waren voor het Koninkrijk van God in de harten van hun gijzelnemers. De terroristen dwongen hen om eindeloos te marcheren door de jungle om het Filipijnse leger te vermijden.

“God heeft militairen in de Filipijnen opgericht die een hart hebben voor de bediening. Het goede nieuws is dat tot nu toe vier voormalige militairen Jezus als hun Redder hebben aangenomen.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher