Chris Stoffer

Nieuws

11 april 2018 door Rik Bokelman

Nieuw SGP-Kamerlid Stoffer: "God heeft mij op deze plaats gesteld"

Gisteren werd bekend dat SGP-Kamerlid Elbert Dijkgraaf uit de Tweede Kamer gaat vanwege een ernstige huwelijkscrisis. Zijn vervanger wordt Chris Stoffer. Hij wordt het nieuwe SGP-kamerlid.

Stoffer, die sinds 2002 gemeenteraadslid is in Nunspeet, stond als vijfde op de lijst van de SGP bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart vorig jaar. Hij wordt doorgeschoven omdat nummer vier, Bert-Jan Ruissen, SGP-lijsttrekker is bij de verkiezingen voor het Europees Parlement, volgend jaar.

Eerder liet Stoffer weten op Facebook: "Ik kreeg twee weken geleden de vraag of ik Elbert Dijkgraaf wilde opvolgen. Daar heb ik een weekend over nagedacht en het ook aan mijn gezin voorgelegd. We hebben toen besloten dat we dit moeten doen en vervolgens is alles in een stroomversnelling gegaan. Morgen is de beëdiging. Ik heb er zin in, maar ik ken het werk (nog) niet. Het is voor mij een transitie in een hele korte periode. Het is dan ook best raar dat je ineens die overstap maakt en een heel ander leven hebt."

Het RD sprak met Stoffer. Daarin zegt hij: "Van stevige debatten lig ik niet wakker. God heeft mij op deze plaats gesteld. Vanuit mijn christen-zijn en onze ideologie probeer ik in Den Haag mijn werk te gaan doen. Dat geef ik daarna over in Gods hand."

"Ik voel me daarbij gesterkt door de wetenschap dat onze achterban het politieke werk aan Hem opdraagt. Ik roep iedereen op te blijven bidden voor christelijke politici, ook van buiten de SGP."

Reacties

P
Wat een mooie, bemoedigende, positieve reacties!

REAGEER
B
"God heeft mij op deze plaats gesteld!" Dat soort uitspraken kun je beter na afloop doen, als je hebt gemerkt , dat Gods zegen in al die bezigheden als kamerlid is gezien.

Ik ben verder heel benieuwd, in welke mate u als SGP kamerlid de islamisering van Nederland gaat benoemen en ontmaskeren en gaat terugdraaien.

Tot op heden was de SGP daar zeer voorzichtig in, de CU doet het al helemaal niet, de PVV moet op dat punt de onbetaalde rekening van kerken, synagoges en "chr.politiek" voldoen.

Shalom,

Ben Kok (joods-chr. pastor)
REAGEER
C
een weekend erover nadenken...? Ik dacht altijd dat het gebed het belangrijkste was!

Echter, elke ware gelovige moet een vreemdeling zijn in deze wereld! Zie het lot van Lot, die regeerde in Sodom(in de poort!) en die zelfs zijn rechtvaardige ziel kwelde! Hij was echter geen vreemdeling zoals Abraham en dacht de boze mens om te kunnen draaien! Resultaat...alles verloren en zijn nageslacht werd dé vijand van God's volk! Wij zijn hemelburgers! en onderweg naar Zijn heerlijke regering in het 1000-jarige Rijk....Heer Jezus kom!!
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher