kiesfestijn

Nieuws

11 april 2018 door Marina de Haan

Kidsfestijn: groot plezier voor het hele gezin

De meivakantie wordt dit jaar een geweldige tijd voor kinderen, tieners én volwassenen. Voor het eerst heeft De Betteld een nog veelzijdiger programma gepresenteerd dan voorheen. “Het Kidsfestijn in de meivakantie (30 april – 2 mei) is een ontzettend leuke manier om uit de dagelijkse sleur te komen én om nieuwe herinneringen te maken met het hele gezin”, vertelt Marieke Moodley, medewerker Conferenties en Programma van Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld.

De Betteld is een christelijke camping en conferentiecentrum waar God centraal staat. Het is een plek waar je je kunt terugtrekken uit je dagelijkse bezigheden, en je kunt richten op God de Vader.

Tijdens de week is er van alles te beleven. Er is voor ieder wat wils. “Dat maakt deze week uniek. We zorgen voor goede toerusting op elk niveau: voor kinderen, tieners en ouders. Het is een uitgelezen kans om geestelijk te groeien, maar ook om tijd met elkaar te hebben. Om samen te ontspannen en plezier te maken.”

Eigentijds programma voor kinderen
Zo valt er van alles te beleven voor de kinderen. Elke doordeweekse dag kunnen kinderen genieten van de kinderclub. Albert en Michelle van der Heide hebben speciaal voor de kinderen een eigentijds programma gemaakt, waar ze God kunnen aanbidden, lekker kunnen zingen en leuke spelletjes kunnen doen. Ook praten ze over het thema #DISCOVER. Met elkaar ontdekken wie God is. Ook gaan ze ontdekken dat niets onmogelijk is voor wie gelooft.

Royal Adventure voor tieners
Voor de tieners tussen 12 en 18 jaar is er het tienerprogramma Royal Adventure. Het is een doordacht programma waarin tieners sporten, elkaar leren kennen, nadenken over God en nieuwe vrienden maken. Jeugdspreker Albert van der Heide zorgt voor de geestelijk inhoud. 

Voor de ouders
John en Tamara Meijerink geven drie ochtendsessies voor volwassenen waarbij ingegaan wordt op de graag: hoe combineer ik God met mijn gezin? Het duo heeft zelf vier kinderen en vindt het belangrijk dat de generaties met elkaar verbonden worden. De Bijbelstudies zullen daarom vooral een verbindende boodschap hebben. “Zodat gezinnen met elkaar de Heer dienen. Niet alleen de ouders in de kerk, maar ook dat de kinderen erbij betrokken zijn.” 

Familiezeskamp en mini timmerdorp
In de middagen is er van alles te doen voor het hele gezin. Van een familiezeskamp tot een bingo en een mini timmerdorp. Ook zijn er poppenvoorstellingen voor peuters en kleuters en is er kindertheater voor schoolgaande kinderen. Er zijn workshops voor vaders en zoons en voor moeders en dochters. Zo kunnen vaders en zoons bukschieten of voetballen in de pannakooi. Voor de moeders en dochters is er een dansworkshop en allerlei andere gezellige dingetjes. “Maar meiden die het leuk vinden om iets stoers te doen, mogen dat natuurlijk ook.”

Het Kidsfestijn wordt afgesloten met een familieconcert van Jereh Salem Kids. “We willen een plek creëren waar je met je vader of moeder leuke dingen kunt doen. Met elkaar maak je herinneringen, zoek je ontspanning en doe je actieve workshops. We hopen een plek te creëren waar een gezin met plezier samenkomt.”

Het Kidsfestijn is van maandag 30 april tot en met woensdag 2 mei bij Vakantiepark De Betteld. Bezoek de website om direct te boeken.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher