snoop dogg

Mooi

10 april 2018 door Redactie

Gangster rapper Snoop Dogg zingt gospel?

Rapper Snoop Dogg is een echte gangster, maar sinds kort is hij ook gospelartiest. Bijna iedereen kent hem van hits als ‘Drop It Like It’s Hot’ en ‘Gangsta Luv’. Nu gooit hij zijn muziekstijl over een andere boeg. Hij heeft namelijk gospelalbum ‘Bible Of Love’ uitgebracht.

In 2009 bekeerde Snoop zich tot de islam, in 2012 werd hij een Rastafarian. Nu zegt hij een wedergeboren christen te zijn. Veel christenen zijn sceptisch over die verandering. Snoop komt met een weerwoord en vindt zijn mede-gelovigen vooral hypocriet.

“De duivel is een leugenaar. Ik dacht dat dat de kerk juist zondaren welkom zou heten”, zei hij na afloop van de Stellar Gospel Music Awards. “Als iemand zijn weg naar huis heeft gevonden, dan is het meest natuurlijke om te doen om die persoon met open armen te accepteren.”

‘Bible of Love’ is Snoops 16e studioalbum. Hij gelooft dat dit de richting is die hij op moet gaat. Het album heeft samenwerkingen met verschillende gospellegendes, zoals Kim Burrell, The Clark Sisters en artiesten zoals Mali Music en B-Slade.


Christelijke muziek
- Dit aanbiddingslied is een paar dagen 10 miljoen keer bekeken en wij snappen waarom!
- Justin Bieber leidt miljoenen in aanbidding op Instagram
- Dit lied over Gods genade is echt gaaf en wordt dé zomerhit
- Prachtig lied over toen geloof nog heel gewoon was
- Zit alles even tegen? Luister dan dit lied!
Meer over christelijke muziek »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher