snoop dogg
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

10 april 2018 door Redactie

Gangster rapper Snoop Dogg zingt gospel?

Rapper Snoop Dogg is een echte gangster, maar sinds kort is hij ook gospelartiest. Bijna iedereen kent hem van hits als ‘Drop It Like It’s Hot’ en ‘Gangsta Luv’. Nu gooit hij zijn muziekstijl over een andere boeg. Hij heeft namelijk gospelalbum ‘Bible Of Love’ uitgebracht.

In 2009 bekeerde Snoop zich tot de islam, in 2012 werd hij een Rastafarian. Nu zegt hij een wedergeboren christen te zijn. Veel christenen zijn sceptisch over die verandering. Snoop komt met een weerwoord en vindt zijn mede-gelovigen vooral hypocriet.

“De duivel is een leugenaar. Ik dacht dat dat de kerk juist zondaren welkom zou heten”, zei hij na afloop van de Stellar Gospel Music Awards. “Als iemand zijn weg naar huis heeft gevonden, dan is het meest natuurlijke om te doen om die persoon met open armen te accepteren.”

‘Bible of Love’ is Snoops 16e studioalbum. Hij gelooft dat dit de richting is die hij op moet gaat. Het album heeft samenwerkingen met verschillende gospellegendes, zoals Kim Burrell, The Clark Sisters en artiesten zoals Mali Music en B-Slade.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Bekijk onze abonnementen.