Nieuws

09 april 2018 door Open Doors

Algerijnse christen onverwacht vrijgelaten

Slimane Bouhafs belandde maanden geleden in de cel omdat hij de islam en de profeet Mohammed zou hebben beledigd. Zaterdag maakte zijn dochter bekend dat Slimane is vrijgelaten, meldt Open Doors.

“Eindelijk mocht mijn vader naar ons terugkeren”, schreef dochter Tilelli op haar Facebook-pagina. “Bedankt voor jullie steun.” De Algerijnse krant El Watan meldde dat Tilelli en haar moeder zaterdag onderweg waren naar de gevangenis om Slimane te bezoeken toen hij hen plotsklaps belde. Slimane vertelde dat hij was vrijgelaten en per taxi naar huis wilde komen. Tilelli vroeg hem te wachten, zodat ze hem op konden halen.

“Ik ben heel blij dat ik weer bij mijn gezin ben; ze hebben enorm geleden”, zei Slimane na zijn vrijlating, aldus El Watan. “Het was teveel… ik heb vreselijk onrecht geleden. Ik heb niemand pijn gedaan of gedood. Ik ben onterecht van mijn vrijheid beroofd.”

Hij voegde eraan toe dat hij ondraaglijke dingen had gezien in de gevangenis. Ook bedankte Slimane mensen wereldwijd voor de bemoedigende brieven die hij ontving.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher