keys car

Nieuws

09 april 2018 door Rik Bokelman

Autoverkoper probeert ND-columnist auto van dominee aan te smeren

Gerard ten Horst schrijft in zijn column in het Nederlands Dagblad dat de plaatselijke autoverkoper hem de glanzend-zwarte auto van de dominee heeft proberen te verkopen. Met de bijbehorende argumenten natuurlijk. Want dominees zitten relatief weinig op de weg, weinig in de files en zijn natuurlijk geen echte grote schaderijders of brokkenmakers. 

"Toch – ik weet niet of dé dominee zijn imago als braaf moet koesteren. De tijd van dwingende preken en opgeheven vingers ligt ver achter ons, maar niemand heeft gevraagd om een zout- en tijdloos alternatief, om braafheid als hoogste deugd." 

De verkoper heeft in ieder geval goed z'n werk gedaan. De domineesauto is nu in het trotste bezit van Gerard. Hij heeft inmiddels de auto van de dominee gekocht. En hij is er blij mee, schrijft hij. "Inmiddels siert het zwarte autootje onze oprit, en de eerste indrukken zijn goed. Slechts diep in mijn hart doolt nog het jeugdige plan rond hem sportief wat te pimpen, met een spoilertje achterop of vier sportvelgjes."

Lees de hele column.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher