Timzingt

Nieuws

06 april 2018 door Timzingt

Extra voorstellingen nieuw cabaretprogramma Timzingt

Cabaretier Timzingt komt in het voorjaar 2018 nog een keer terug in de theaters met zijn voorstelling Goed Verhaal. Na een succesvolle en veelal uitverkochte tour in het najaar 2017 komt Timzingt terug in theaters in Bodegraven, Houten, Barneveld, Zwolle, Barendrecht en Amersfoort.

Nieuw cabaretprogramma
Goed Verhaal is het nieuwe programma van Timzingt. Tim bivakkeert na het overlijden van zijn oma een tijdje in haar oude huisje. Hij haalt herinneringen op aan vroeger: de verhalen, het logeren, de avonturen. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is. Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie mag bepalen of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal.

Nieuwe DVD: Timzingt Goed Verhaal
In het eerste deel van de tournee is een DVD opgenomen van de voorstelling. Deze DVD met de integrale weergaven Goed Verhaal is tijdens de reprise-tour verkrijgbaar. De DVD wordt uitgegeven samen met de liedjes CD die in oktober al is verschenen. Tim schreef samen met pianist en arrangeur Henk Doest tien nieuwe liedjes. Het geheel is een crossover van stijlen: cabaret en kleinkunst meets nederpop in de geest van Doe Maar, Stef Bos en Acda en De Munnik. Alles in de herkenbare stijl van Timzingt: hilarische maatschappij- en zelfkritische liedjes maar ook tedere luisterliedjes, onder andere het afscheidslied dat Tim schreef voor zijn oma. Naast de nieuwe liedjes bevat de CD ook de toegang tot de downloadpagina met bonusmateriaal: live opgenomen liedjes uit Tims vorige voorstelling Timzingt Echt Waar.

Over Timzingt
Timzingt is de artiestennaam van Tim van Wijngaarden uit Culemborg. Hij maakte eerder drie avondvullende (liedjes)cabaretprogramma’s waarvan DVD’s en CD’s zijn opgenomen. Daarnaast maakt Tim vaak cabaret op maat voor onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en kerken. Tim is ook columnist in de EO visie en schrijft regelmatig op verzoek liedjes en teksten. Eerder speelde hij negen jaar in de cabaretgroep Voorwaar. Naast cabaretier is Timzingt ook docent op een middelbare school.

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher