Nieuws

06 april 2018 door 3xM

3xM bereikte vorig jaar ruim 14 miljoen mensen met het Evangelie

Met de uitgave van het jaarverslag 2017 in gesprek met Martien Timmer, directeur van 3xM. Het is een korte terugblik op een jaar van uitdagingen en overwinningen. 3xM kreeg prachtige kansen om enorm veel mensen te bereiken. Via televisie was dat al zo, maar nu dat wordt aangevuld met social media en YouTube wordt nog duidelijker in kaart gebracht hoeveel mensen kijken naar de tv-programma’s van 3xM.

3xM bereikt mensen met het evangelie in landen waar het niet of nauwelijks doordringt, door middel van televisieprogramma’s die aansluiten bij lokale taal en cultuur.

Zo hebben ruim 14 miljoen mensen de programma’s in Centraal Azië bekeken en 138.000 mensen gereageerd op onze programma’s in 2017. Het bijzondere is dat het in landen gebeurt waar weinig christenen wonen, onder andere in Franstalig West-Afrika, Bangladesh en Pakistan.

'Juist het werken in die landen drukt ons als organisatie met de neus op de feiten. Er is nog veel te doen!,' schrijft 3xM. 'Christus is nog een onbekende voor het overgrote deel van de wereldbevolking: 67% is geen christen. Als 3xM werken we graag in die (moeilijke) gebieden, waar nog geen andere christelijke televisieorganisaties zijn. We zien daar Gods zegeningen: mensen komen tot geloof en gedragsverandering vindt plaats omdat men aangesproken wordt door de sociale onderwerpen waar de programma’s over gaan. Zelfs parlementariërs geven aan dat hun denken veranderd is. Op deze manier beïnvloeden we de wereld voor onze Heiland Jezus Christus.'

“Dat is mooi werk,” aldus Timmer. “Wij zijn heel enthousiast om het evangelie verder te verspreiden in bestaande en nieuwe gebieden zoals Japan en Afghanistan. We zien daar goede mogelijkheden voor”. Op 3xm.nl staat meer informatie over de nieuwe landen waar 3xM aan het werk gaat en het complete jaarverslag 2017.

Klik hier (PDF) voor het volledige jaarverslag van 3xM.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher