Joyce den Engelse

Nieuws

05 april 2018 door Huis van Belle

Joyce den Engelse nieuwe directeur Huis van Belle

Joyce den Engelse (40) wordt de nieuwe directeur van Stichting Huis van Belle. De stichting heeft als doel tienermeiden te helpen bij het vinden van hun identiteit in God. Den Engelse volgt Eline Hoogenboom op, die de organisatie in 2012 oprichtte en sinds die tijd directeur was.

Joyce den Engelse studeerde Pedagogische Wetenschappen en deed uitgebreide managementervaring op in diverse branches. Daarnaast zet zij zich al jaren in voor tienerwerk in Nederland. Middels haar eigen onderneming, aY-D Productions, helpt zij creatieve professionals hun bruisende ideeën uit te werken tot bruikbare concepten en concrete projecten en is zij actief als zangeres. Joyce is getrouwd en heeft twee kinderen.

Oprichter en oud-directeur Eline Hoogenboom blijft tot 1 juni a.s. om het werk over te dragen aan de nieuwe directeur.

Huis van Belle werd in februari 2012 opgericht met als doel een veilige plek te creëren waar tienermeiden hun vragen kunnen stellen en in aanraking komen met positieve rolmodellen. Huis van Belle helpt tienermeiden bij het vinden van hun identiteit in God. Het begon allemaal met een website, die inmiddels een online community is met 50.000 unieke bezoekers per maand. Daar kwamen op den duur het tijdschrift Belle bij (verschijnt 6 keer per jaar), de jaarlijkse Belledag, een schoolagenda etc.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher