ROOTS Dating

Nieuws

05 april 2018 door ROOTS

Nieuwe christelijke datingsite online: ROOTS

Online (christelijk) daten is allang geen taboe meer. Steeds vaker ontdekken (jonge) single christenen dat ze in het dagelijks leven niet zomaar een potentiele partner tegenkomen, terwijl ze dat wel graag zouden willen.

Er bestaan verschillende christelijke datingsites, maar volgens de bedenkers van ROOTS, Rianne en Jorieke, kan het beter. Ze besluiten zelf een datingsite op te zetten die voldoet aan de datingwensen van moderne christenen.

ROOTS dating gaat uit van beeld. De singles maken eenvoudig een profiel aan en vullen dat met foto’s en filmpjes van zichzelf of van dingen waar ze enthousiast over zijn. Aanvullend kun je als single zelf bepalen of je extra vragen over jezelf beantwoordt. Nadat het profiel handmatig gecheckt en goedgekeurd is, worden singles aan elkaar gematcht. Dat gebeurt op basis van de gegevens die ze zelf invullen. Algoritmes helpen daar een handje bij.

Een profiel maken is heel eenvoudig en een gesprekje aanknopen is laagdrempelig. Ook is het mogelijk om iemand te verwijderen uit de matchingslijst, wanneer er geen (wederzijdse)interesse bestaat. Het doel van ROOTS dating is christelijke singles op een leuke manier met elkaar in contact te brengen en daarmee bij te dragen aan het ontstaan van duurzame relaties.

Aanmelden is mogelijk vanaf deze week. Christelijke singles kunnen een profiel aanmaken en zelf ontdekken hoe leuk daten via ROOTS is. Tijdelijk is het zelfs mogelijk om gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher Spotify