Graceland Festival

Nieuws

05 april 2018 door Graceland Festival

Graceland Festival 2018 op de Paasheuvel in Vierhouten

Van 16 tot en met 19 augustus 2018 vindt de vierde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Dit jaar start het festival al op de donderdagavond.

Graceland Festival sluit met liefde de idealist en de realist, de criticus en de positieveling, de kerkganger, kerkloze en de kerkplanter in. Op Graceland Festival ontdek je prikkelende praters, intieme en meeslepende muzieksets, meditatie, grote en kleine kunst en natuurlijk eten en drinken.

Jaarthema
Onder de vlag van de klassieker Graceland van Paul Simon, centreert het festival in 2018 zich om de thema’s inclusiviteit en acceptatie. We have reason to believe, we all will be received in Graceland. Net als vorig jaar vliegt het festival dit aan als uitnodigend experiment, niet als opgelegd dogma. Er is volop ruimte om te zoeken, te vieren en te experimenteren met wat het betekent om te verwelkomen en je welkom te weten. Graceland Festival laat zich met dit thema uitdagen en inspireren door de radicaal inclusieve leefstijl van Jezus.

Programma
Het programma met muzikanten, (klein)kunstenaars, acteurs, theatermakers, sprekers, schrijvers, trainers en coaches laat zich kenmerken als intiem, verrassend, verdiepend en ontspannend. De eerste namen die we mogen rondbazuinen, zijn Rue Royale (UK), J’Accuse (NL), Charles Henri Maulini (FR) en Half a Mile (NL).

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher