verdovingsgeweer

Nieuws

04 april 2018 door Redactie

Vrouw maakt zoon voor Paasdienst wakker met stungun

Het overkomt iedere ouder weleens. Sta je op het punt om naar de kerk te gaan, ligt je kind nog te slapen. Een vrouw in de Amerikaanse staat Arizona maakte dat met Pasen mee en deed wel iets heel opvallends om haar 16-jarige zoon wakker te maken. Ze schoot op hem met een stungun, die elektrische schokken geeft. 

“Sta op, het is Jezus-dag,” zei ze tegen haar zoon. De vrouw geeft toe dat ze de stungun welliswaar heeft vastgehouden en ermee heeft gedreigd, maar ontkent haar zoon er mee geraakt te hebben. Toch ontdekte de politie twee littekens op het been van de jongen. 

De vrouw vindt dat ze niets geks heeft gedaan, meldt ABC News. “Ik heb volgens mij niets fout gedaan, omdat God op de eerste plek komt. Het enige dat ik deed was mijn kinderen vertellen dat ze dat God op nummer één moeten zetten.”

Reacties

N
Wel een vreemde manier om het Evangelie te communiceren? Had het niet beter geweest voor zover mogelijk het geloofsgesprek op een ander mogelijk geschikter moment aan te gaan met een 16 jarige puber zonder stungun?
REAGEER
L
Haha. Nee zo hebben wij t nooit gedaan. Wij probeerden ze te verleiden met gekookte eitjes op de vroege ochtend.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher