Jesse Hernandez

Mooi

04 april 2018 door Rik Bokelman

Jesse Hernandez (13) maakte dit weekend na 12 uur doodsangst zijn eigen opstanding mee

Een 13-jarige jongen in de VS heeft afgelopen Paasweekend letterlijk een opstanding mogen ervaren. Tijdens het buitenspelen viel Jesse in een riool, waarna hij meer dan 12 uur vast zat. Na uren vast te hebben gezeten werd hij door de brandweer uit het riool gehaald. "Ik heb tot God gebeden of Hij me wilde helpen om niet te sterven," vertelde de jongen lokale media. 

Jesse Hernandez (13) kwam in het riool terecht nadat hij door een hek was gegaan en op een betonnen constructie was gaan spelen met vriendjes. Opeens zakte hij daar doorheen en kwam hij in het riool terecht. Hij viel een paar meter naar beneden en werd meegenomen door een sterke stroom van water. Halverwege de grote rioolbuis wist hij zich vast te pakken en kon hij gebukt opstaan. Daar wachtte hij uren in doodsangst voordat hij uiteindelijk werd gered door brandweer, die inmiddels was gealarmeerd. 

Jesse zal Pasen 2018 niet snel vergeten, vertelt hij. Hij is maar wat blij dat hij, op de dag dat christenen Jezus' opstanding uit de dood vierden, zijn eigen opstanding mocht ervaren. Hij werd welliswaar niet uit zijn eigen graf gered, maar wel uit het riool.

"Ik dank God dat ik het er levend vanaf heb gebracht."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher