God

27 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Pastor Tom Marfo roept Nederlanders op tot vasten en gebed

"Als je het over Pasen hebt, dan praten we niet over een religieuze ceremonie, of een jaarlijks ritueel. Het is ultieme liefde." Op de website van The Passion blikt pastor Tom Marfo vooruit op Pasen.

Omdat het offer van Jezus zo bijzonder en groots is, wil hij samen met zijn kerkelijke gemeente iets terug doen voor God. "We zijn niet dankbaar genoeg tegenover God. Hij heeft Nederland gezegend met vruchtbaar land en het hele jaar regen. Daarom gaan we 26, 27 en 28 maart vasten en bidden. En we roepen iedereen op om mee te doen. Zoek een christen, pak elkaars handen en bid vijf minuten voor dit land. God hoort ons vanuit de hemel. We zijn als land in een spirituele coma. En met The Passion kunnen we daaruit ontwaken."

De pastor voegt toe dat de Bijlmer in Amsterdam volgens hem het ideale decor voor Pasen is. “We horen veel negatieve verhalen over de Bijlmer, maar ik zie een vredige oase. Het is een verzameling van allerlei culturen die samenleven in harmonie. Alle nationaliteiten, alle talen, alle culturen zitten hier.”

Lees hier het volledige interview op de website van The Passion.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher