Sean Feucht

God

27 maart 2018 door Redactie

Moedig getuigenis: IS-moordenaar ontmoet Jezus

Een getuigenis waar je kippenvel van krijgt. Sean Feucht (foto), oprichter van Burn 24/7, vertelt in deze video een moedig getuigenis van een IS-moordenaar die Jezus ontmoet.

Dat verhaal begint bij timmerman Abraham die Jezus in een visioen zag. In een vluchtelingentent riep Jezus hem met de boodschap dat hij evangelist zou worden. Abraham verliet het kamp en ging waar God hem stuurde. Zoveel mensen kwamen tot geloof dat IS hem op de hitlijst plaatste. Ze stuurden zelfs een moordenaar vanuit Syrië naar Irak om Abraham te vermoorden. Maar Abraham liet zich niet leiden door angst en hij liet zich al helemaal niet tegenhouden.

Zelfs toen een man met een mes recht op hem af kwam rennen om hem te vermoorden, sprak Abraham Gods waarheid. “Je wordt gedreven door de prins van de demonen,” schreeuwde Abraham tegen IS-moordenaar Fadid. “En Jezus gaat je vrijzetten.” De man begon ongecontroleerd te schudden, viel op de grond en liet het mes los. Abraham liep naar hem toe om te vragen wat de man is komen doen. De man antwoordde: “Ik wil gered worden.”

Op dat moment bad Abraham voor de man, die de Heilige Geest ontving en begon te profeteren. Fadid kwam als een moordenaar, maar vertrok als evangelist.

Sean Feucht: “God beweegt met geweldige ontmoetingen in het Midden-Oosten. Jezus wordt vaak in visioenen gezien als een man in het wit. Meer moslims worden gered in deze landen dan we in honderden jaren gezien hebben.”

Reacties

M
We leven in de eijdtijd, er gebeuren hele bijzondere dingen, in hele hoge tempo. Alle eer aan onze Heer en Koning Jezus Christus. Amen.
REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher