Nieuws

21 maart 2018 door Jesus.net

Jesus.net opent nieuw kantoor en publiceert een nieuwe themawebsite

Het nieuwe kantoor van stichting Jesus.net wordt op 24 maart a.s. feestelijk geopend. Andries Knevel, betrokken vanaf het eerste uur, zal de openingshandeling verrichten van deze zeer unieke nieuwe locatie: de Watertoren van Rotterdam. Tevens zal op deze dag de nieuwste themawebsite van Jesus.net gelanceerd worden.

Jesus.net in een Watertoren
“Het is bijzonder om op deze speciale plek in Rotterdam ons nieuwe kantoor te hebben,” aldus Jan-Willem Bosman, directeur van Jesus.net. “We realiseren ons, mede door de bijzondere historie van de Watertoren, dat wij vanaf deze plek ‘levend water’, het goede nieuws van Jezus, naar mensen kunnen brengen. Rond 1860 waren er veel ziektes en mensen stierven bij gebrek aan schoon drinkwater. Een gescheiden systeem (van de riolering) voor drinkwater was de oplossing. Daarvoor waren watertorens nodig. De watertoren in Rotterdam was een van de eerste die gebouwd werd. Binnen een paar jaar was het sterftecijfer vanwege pest en cholera spectaculair gedaald door de komst van de watertorens. Watertorens stonden symbool voor hoop en gezondheid. We willen met ons werk mensen hoop en geestelijke gezondheid aanreiken. We realiseren ons dat wij het levende water van het goede nieuws van Jezus naar mensen brengen.”

Voor iedereen die (online) waterkraan
Jesus.net is een wereldwijde beweging van meer dan 70 nationale en internationale organisaties, die sinds 2005 samenwerken aan de droom om mensen wereldwijd toegang te geven tot het evangelie via internet. Het evangelie is voor iedereen, maar iedereen heeft zijn eigen vragen, behoeften en noden. Jesus.net wil maatwerk bieden aan online zoekers op verschillende manieren. Op de openingsdag zal de nieuwste website gelanceerd worden rondom het thema ‘hoop voor mensen die worstelen met zelfmoordgedachten.’

Stichting Jesus.net heeft als droom dat iedereen in de wereld het evangelie online kan ontdekken en gemakkelijk kan delen. Dit doet Jesus.net op allerlei manieren en voortaan vanuit de Watertoren in Rotterdam met haar kantoor in Nederland.

Lees hier meer over Jesus.net.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher