Evangelische Theologische Faculteit Leuven

Nieuws

22 maart 2018 door Per Aspera Ad Pefectiora

Andries Knevel en Willem Ouweneel spreken over 'Leven in afhankelijkheid van God'

De studentenvereniging Per Aspera Ad Pefectiora organiseert op 9 mei 2018 van 15:30 tot 21:30 een symposium op de Evangelische Theologische Faculteit aan de Sint-Jansbergsesteenweg 95 te Leuven.

Jaarlijks organiseert de studentenvereniging Per Aspera Ad Perfectiora een eendaagse conferentie met een bijzonder thema. Dit jaar is het thema ‘leven in afhankelijkheid van God.’ Op het symposium zullen we nadenken over hoe we de sprong in het diepe durven te wagen met God en in compleet vertrouwen kunnen leven in Zijn afhankelijkheid. Verschillende sprekers zullen dit thema uitdiepen. Andries Knevel, prof. dr. Ouweneel, Anne Westerduin en prof. dr. Hoek zullen vanuit hun eigen achtergronden hun ervaringen en ideeën omtrent dit thema delen, waardoor een open sfeer van dialoog en discussie ontstaat.

U kunt zich opgeven op de site van PAAP Leuven. De kosten bedragen €7,50 voor PAAP-leden en €12,50 voor andere gasten. Dit bedrag is inclusief een diner. Het symposium start om 15:30 en zal rond 21:30 eindigen. Daarna zijn de gasten welkom voor een borrel in de kelder van de studentenvereniging. Het is mogelijk te overnachten op de gastenkamers van de ETF.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher