Paul Blokhuis

Nieuws

20 maart 2018 door ANP | NOS | AD | RTL Nieuws

Staatssecretaris ChristenUnie weer aan het werk na het overlijden van zijn dochter

Staatssecretaris Paul Blokhuis is weer aan het werk. Hij was een aantal weken afwezig na het overlijden van zijn jongste dochter Julia. Op Twitter bedankt hij de mensen voor de berichten die hij kreeg na haar plotselinge dood, meldt onder andere het ANP.

"Heel veel dank voor de vele warme berichten van medeleven. Met Julia voor altijd in ons hoofd en hart ben ik weer aan het werk. Het voelt gewoon en heel onwerkelijk tegelijk. De steun van zoveel mensen helpt ons als familie enorm."

De 18-jarige Julia Blokhuis overleed onlangs plotseling. Ze was een aantal dagen daarvoor opgenomen in het Universitair Medisch Centrum in Utrecht met zeer ernstige uitvalsverschijnselen, waarschijnlijk het gevolg van een auto-immuunziekte.

Ze was de jongste van de vier dochters van de ChristenUnie-staatssecretaris en zijn vrouw Ida. In een verklaring van het ministerie omschreef het gezin Julia eerder als een 'zeer zachtaardig, sociaal en lief meisje'.

Reacties

P
Ik hoop dat de overige nabestaanden, vrouw en kinderen, de nodige geestelijke ondersteuning blijven ontvangen. Dat Paul weer aan het werk gaat is wellicht therapeutisch gezond. De verantwoording zal hem ook de nodige afleiding geven.

REAGEER

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher