Ds. J. C. Breugem

Nieuws

19 maart 2018 door Jeffrey Schipper

Ds. J. C. Breugem vertrekt naar hervormd Boven-Hardinxveld

De hervormde gemeente in Boven-Hardinxveld verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. J. C. Breugem (foto) heeft het beroep aanvaard.

De predikant uit Sommelsdijk gaat aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Lekkerkerk vertrokken ds. P. Vernooij. Vorig jaar bedankte Breugem nog voor een beroep uit Hardinxveld-Giessendam. Breugem is sinds 2012 actief op Goeree-Overflakkee. CIP.nl bezocht ds. Breugem in 2015: "Als dominee handelde ik te weinig ontspannen."

Ook de hervormde gemeente in Rijssen (wijk 5) verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. A. C. de Kruijf gaat in deze gemeente het Evangelie verkondigen. De predikant uit Haaften gaat in de christelijke plaats aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Kootwijk-Kootwijkerbroek verhuisde ds. C. G. Visser. De Kruijf bedankte vorig jaar voor een beroep uit Putten (wijk 3).

In de protestantse gemeente Exodus in Middelharnis-Sommelsdijk gaat ds. J. Visser zijn werk als predikant voortzetten. De kerkenraad zocht een nieuwe predikant omdat ds. R. Silvis en ds. mw. G. Silvis-Andringa vorig jaar een beroep uit de protestantse Joriskerk in Venlo aanvaardden. De predikant uit Maassluis wordt bevestigd op 8 juli.

Ds. A. Schroten (Leerdam) heeft een beroep uit Ermelo ontvangen. In de Nieuwe Kerk Zuid is men op zoek naar een predikant vanwege het vertrek van het emeritaat van ds. J. A. de Koeijer. De protestantse gemeente in Maassluis (Koningshof en Iona) heeft een beroep uitgebracht op ds. D. W. Brouwer. De predikant is sinds 2014 actief in Utrecht-West.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher